Política de privadesa

Darrera actualització el 30 de gener de 2021
Data de vigència: 30 de gener de 2021

Aquesta política de privadesa descriu les polítiques d’Antonio Gamero, Miquel Martí i Pol 6, Lleida 25334, Espanya, correu electrònic: agamero78070@yahoo.es, telèfon: +34629765853 sobre la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan feu servir el nostre lloc web (https://terapiesintegrals.com/) (“el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, accepteu la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no consentiu el mateix, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap notificació prèvia i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies des que es publiqui la Política revisada al Servei i el vostre accés o ús continuats al Servei després d’aquest temps constituirà l’acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Informació que recopilem:

Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

  • Nom
  • Correu electrònic
  • Mòbil

Com fem servir la vostra informació:

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vosaltres amb els propòsits següents:

  • Màrqueting / Promocional
  • Testimonis


Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, a continuació, només per a les finalitats per a les quals atorgueu el consentiment, tret que ens obligui a fer una altra Llei.

Conservació de la vostra informació:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies a 2 anys després que els usuaris finalitzin els seus comptes o mentre ho necessitem per complir els propòsits per als quals es va recollir, tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres / informes d’acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com l’aplicació de drets legals, la prevenció de fraus, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica (directament o indirectament), es poden emmagatzemar de forma indefinida.

Els vostres drets:

En funció de la legislació aplicable, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir-les o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, demaneu-nos que compartim (porteu) les vostres dades personals, informar a una altra entitat, retireu el consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons la legislació aplicable. Per exercir aquests drets, ens podeu escriure a agamero78070@yahoo.es. Respondrem a la vostra sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

Podeu desactivar les comunicacions de màrqueting directe o el perfilat que realitzem amb finalitats de màrqueting, escrivint-nos a agamero78070@yahoo.es.

Tingueu en compte que si no ens permeteu recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la amb els propòsits requerits, és possible que no pugueu accedir ni utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la vostra informació.

Cookies, etc.

Per obtenir més informació sobre com fem servir aquestes opcions i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

Seguretat:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, l’ús indegut o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. Tanmateix, tenint en compte els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de la informació que ens transmeteu i ho feu al vostre propi risc.

Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no gestionem. Aquesta Política de privadesa no tracta la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que exploti qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir mitjançant un enllaç del Servei. Us aconsellem que reviseu la política de privadesa de tots els llocs que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs o serveis de tercers.

Responsable de reclamacions / protecció de dades:

Si teniu cap dubte o dubte sobre el processament de la vostra informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre oficial de reclamacions a Antonio Gamero, Miquel Martí i Pol 6, per correu electrònic: agamero78070@yahoo.es. Atendrem les seves preocupacions d’acord amb la legislació aplicable.