Reiki

El reiki és un ancestral sistema de medicina alternativa que té el seu origen a l’orient.

“Reiki” és una paraula japonesa que significa “energia vital universal”, força de la qual sorgeix la vida, és la mateixa energia utilitzada en l’acupuntura.

Ki és l’energia vital que circula dins de l’organisme dels éssers vius. Tots els éssers estem connectats a aquesta forma d’energia. Quan flueix lliurement a través de nosaltres, produeix salut i benestar.

El Reiki ha estat definit com una energia semblant a les ones de ràdio, és una energia inofensiva, sense efectes secundaris, pràctica segura, eficient i compatible amb qualsevol altre tipus de teràpia.

L’energia penetra en l’organisme a través dels set xacres principals, localitzats des de la base de la columna a la part superior del cap, i que la distribueixen a tot l’organisme, reequilibrant-lo.

A hospitals i clíniques, el reiki està començant a ser acceptat com una manera significativa de millorar la cura dels pacients. Cada vegada més clíniques i hospitals ofereixen als seus pacients tractaments de reiki com a cura complementària.

¿Què ens aporta el reiki?

La manca de salut no es mostra només en el nostre cos físic, també es reflecteix a nivell emocional, mental i espiritual.

El reiki alleuja els dolors físics, però considera la persona de forma global en els cossos físic, emocional, mental i espiritual. No solament es dirigeix ​​a suprimir la patologia, sinó també a recuperar l’estat natural d’equilibri que produeix benestar i felicitat.

Aconseguir un canvi en el teu interior i en el teu entorn més immediat. La vida ens posa a prova cada dia i el reiki ens ajuda a afrontar-la amb major equilibri.